Åbningstider: Hverdag: 9.30 - 17.30 Lørdag: 9.30 - 12.30​

​Tønder: 74 72 1​2 32

Løgumkloster: 74 74 33 10​:

​Vielsesringe lige efter jeres ønsker og behov

Er dig og din udkårne på udkig efter de helt perfekte vielsesringe? Så kan I med fordel kigge ind forbi Anytime Løgumkloster. Vi er en moderne smykkebutik, hvor I finder et stort udvalg af smukke vielsesringe og andre smykker. Vores butik er beliggende i Løgumkloster, hvor vi står klar til at servicere kunder fra Tønder, Sønderjylland og resten af landet.

At blive forlovet og dernæst gift er store begivenheder i livet. Derfor kan det være en stor og svær beslutning at finde de helt rigtige forlovelsesringe. Skal det være hvidguld, guld eller sølv ringe? Hos Anytime Løgumkloster tilbyder vi nogle af landets flotteste ringe og en professionel og god rådgivning til alle kunder.

Hvad koster vielsesringe?

Vores priser på vielsesringe varierer, alt efter hvilken type ring der er tale om, samt hvilket materiale ringene er lavet i. I kan dog være sikre på, at vi finder en så god pris til jer som muligt, uanset hvad I vælger. Vi forhandler ringe fra anerkendte mærker såsom Aagaard og Titanium.​

Det er vigtigt for os, at I får en god oplevelse, når I handler her hos os. Derfor sætter vi god tid af til hver enkelt kunde, hvor vi sørger for at finde de ringe, som passer bedst muligt til jeres ønsker og behov. Det kan eksempelvis være, I er på udkig efter et særligt design med gravering, ringe med diamant eller helt klassiske ringe. Uanset hvad gør vi, hvad vi kan, for at finde en ring, som passer til den individuelle hånd og finger samt behov.

Kig forbi butikken, og se udvalget

Hos os finder I et stort udvalg af vielsesringe til både mænd og kvinder. Vi hjælper jer med at finde lige de ringe, som passer til jeres behov, hvad enten de skal have en høj karat af guld eller være i sølv med personlige graveringer.

Kig forbi butikken for at se udvalget, eller kontakt os på telefon 74 74 33 10 eller på mail loegumkloster@l-anytime.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud til jer.​

Vi tilbyder blandt andet følgende mærker indenfor vielsesringe:

KONTAKT OS

​Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Øjemål Tønder

Storegade 23

6270 Tønder

Tlf.: 74 72 12 32

E-mail:​ tonder@ojemaal.dk​​

Øjemål Løgumkloster

Markedsgade 7

6240 Løgumkloster

Tlf.: 74 74 33 10

E-mail: logumkloster@ojemaal.dk

Anytime Løgumkloster

Markedsgade 7

6240 Løgumkloster

Tlf.: 74 74 33 10

E-mail: loegumkloster@l-anytime.dk

Øjemål Løgumkloster ApS
Markedsgade 7
6240 Løgumkloster

Øjemål Tønner

Storegade 23

6270 Tønder