Åbningstider: Hverdag: 9.30 - 17.30 Lørdag: 9.30 - 12.30​

​Tønder: 74 72 1​2 32

Løgumkloster: 74 74 33 10​:

​Smykkebutik med et stort udvalg af sølv- og guldsmykker

Er du på udkig efter smukke vielsesringe, armbåndsure, øreringe eller andre smykker? Så kan du med fordel kigge ind forbi Anytime Løgumkloster. Vi er en smykkebutik med et bredt udvalg af sølv- og guldsmykker. Vores forretning er beliggende i Løgumkloster, og derfor servicerer vi typisk kunder fra Tønder eller Sønderjylland. Alle kunder er dog velkomne her hos os.

Vi er en professionel smykkebutik, som tilbyder et stort udvalg af smukke sølv- og guldsmykker. Hos os finder du alt fra ringe til brocher til både mænd og kvinder. Vi har sølvsmykker og guldsmykker i forskellig karat og i forskellige prisklasser.

Vi har sølv- og guldsmykker til enhver smag

Uanset hvilken form for smykke du er på udkig efter, så finder du det med andre ord i vores smykkebutik. Det kan eksempelvis være, at du er på udkig efter de helt rigtige vielsesringe, eller du mangler en gave til din gode veninde. Vi har det hele og garanterer dig attraktive priser.​

I vores udvalg af smykker finder du udelukkende kvalitetssmykker fra anerkendte mærker. Dette sikrer dig en lang holdbarhed og smykker, som holder sig pæne i mange år. Hos os kan du altid få kyndig vejledning, så du kan finde lige dét, du leder efter.

Kontakt vores smykkebutik for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores udvalg af sølv- og guldsmykker, smykker med sten eller med graveringer, så er du velkommen til at besøge butikken i Løgumkloster. Du kan også ringe til butikken på telefon: 74 74 33 10 eller på mail: loegumkloster@l-anytime.dk, så vender vi straks tilbage.

Følg os gerne på Facebook, hvor du kan holde øje med nyheder og gode tilbud.​

​​Her kan du se en del af de smykkemærker vi fører i butikken:

​Kontakt os

​Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Øjemål Tønder

Storegade 23

6270 Tønder

Tlf.: 74 72 12 32

E-mail:​ tonder@ojemaal.dk​​

Øjemål Løgumkloster

Markedsgade 7

6240 Løgumkloster

Tlf.: 74 74 33 10

E-mail: logumkloster@ojemaal.dk

Anytime Løgumkloster

Markedsgade 7

6240 Løgumkloster

Tlf.: 74 74 33 10

E-mail: loegumkloster@l-anytime.dk

Øjemål Løgumkloster ApS
Markedsgade 7
6240 Løgumkloster

Øjemål Tønner

Storegade 23

6270 Tønder